Detailhandel

Met een groot diversiteit aan merken en voedingsproducten is Nuts Today voor detailhandel een waardevolle toevoeging aan uw assortiment. We denken graag mee hoe we uw assortiment kunnen optimaliseren voor een unieke klantervaring. We zetten graag een extra stap door écht te kijken naar wat bij uw winkel past. White label of private label? Kleine afname of toch groot? Biologisch of conventioneel? We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Altijd persoonlijk en altijd scherp geprijsd. 

Nuts Today Detailhandel
NutsToday Detailhandel

Hoogwaardige kwaliteit en
aantrekkelijke marges.

Bij Nuts Today koesteren wij de detailhandel. Misschien wel de allerleukste klantengroep. Ruim veertig jaar geleden begonnen we met onze eigen ‘detailhandel op wielen’ en staan daardoor nog iedere dag in nauw contact met de consument. Als geen ander weten we daardoor wat er bij de uw klantengroep leeft en haken we in op voedingstrends en ontwikkelingen.

Nuts Today voor detailhandel

Nuts Today hecht aan het opbouwen van sterke en langdurige relaties met onze detailhandel-partners. Zo kunnen we samen de verwachtingen van uw klanten overtreffen en een unieke wereld van smaak en diversiteit bieden.

Ook voor groothandel en horeca hebben wij diverse passende producten.

“Bij Nuts Today zijn we toegewijd aan het opbouwen van sterke en langdurige relaties met onze detailhandelpartners.”

Jan-Jaap Bax  / Account Manager Nuts Today

Nuts Today Detailhandel

Onze producten

Nuts Today staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit wat betreft noten, zaden, zuidvruchten en natuurvoeding. Inmiddels is onze expertise breder en denken we graag verder door nieuwe producten en merken te lanceren passend bij een gezonde lifestyle. 
Naast het leveren van kwaliteit willen we ook dat onze producten een goed verhaal vertellen. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan voor ons centraal. Elke dag een stapje richting een groenere en fijnere wereld. 

Maatschappelijk betrokken

Alle producten van Nuts Today worden met liefde verpakt door een geweldig team van mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. 

Duurzaamheid

Goed zijn voor elkaar én goed zijn voor de wereld. Door telkens te kijken hoe we milieubewuster kunnen produceren.

 

Premium kwaliteit

Met onze grote passie voor verse en ambachtelijke producten kunt u erop vertrouwen dat wij deze beste kwaliteit leveren.

Snelle levering

Snel een bestelling plaatsen? Dat kan. Ons magazijn is gelegen aan het hoofdkantoor. Snel leveren of ophalen is dus geen enkel probleem.

Strikte certificering

Al onze producten voldoen aan de hoogste eisen en juiste certificering.

Meer weten over onze producten?