Nuts Today Horeca Pijnboompitten
Nuts Today Horeca Pecannoten

Horeca

Nuts Today verwerkt en produceert met trots hoogwaardige voedingsproducten voor horeca zoals restaurants en hotels. Want wat is er mooier dan een gemeenschappelijke passie voor verse kwalitatieve producten vol van smaak?

Onze noten en andere hoogwaardige producten worden op grote schaal wereldwijd verbouwd. Wij importeren o.a. zonnebloempitten uit Oost-Europa terwijl onze pijnboompitten van Chinese origine zijn. Zo biedt Nuts Today de horeca een breed scala aan smaken en variëteiten van de hoogste kwaliteit die voldoet aan de mees strikte certificeringen.

Nuts Today voor horeca

Ons assortiment stelt horecabedrijven in staat om smaakvolle en gezonde ingrediënten te gebruiken in hun culinaire gerechten. Bovendien bieden we flexibele opties voor aanvoer, waaronder bulkbestellingen en aangepaste producten, om aan de unieke behoeften van elke horeca-klant te voldoen.

Van eenmanszaak tot franchise. Nuts Todat is er voor élke horeca en groothandel

Bent u geïnteresseerd in onze producten wat betreft detailhandel? Ook dan kunnen wij u helpen. Voor meer informatie kunt u ons ook altijd een mail sturen of telefonisch benaderen. we staan u graag te woord. 

handtekening_janjaap

Jan-Jaap Bax. Sales Manager

Wat anderen over ons zeggen.

Benieuwd wat we voor jouw horeca-gelegenheid kunnen betekenen?